Koffiecups aanbieding

Koffiecups

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in de keukens van consumenten: de Nespresso machines. De machines worden vaak gezien als opvolgers van de Senseo apparaten. Met hetzelfde gemak bereid een Nespresso machine met koffiecups een heerlijk bakje koffie. Daarbij heeft het apparaat een groot voordeel ten opzichte van het apparaat met de pads: de smaak. Koffiecups hebben een betere smaak dan de koffiepads.

Zijn er dan geen nadelen? Die zijn er wel. Nespresso apparaten zijn -logischerwijs- duurder dan de Senseo apparaten. Ook zijn de koffiecups duurder dan de koffiepads. Bij ons vind je de beste koffiecups aanbieding.

Aluminium koffiecups

Om het Nespresso apparaat optimaal te beschermen wordt aangeraden om in ieder geval aluminium cups te gebruiken. Uiteraard zijn de cups van Nespresso zelf van aluminium, maar ook komen er steeds meer alternatieve merken met aluminium cups. Het gebruik van plastic koffiecups in de Nespresso machine kan funest zijn voor het apparaat.

Zorg bij het aanschaffen van koffiecups dus voor de aluminium variant. Hierdoor beperk je het risico op een slecht werkende (of erger: een kapotte) machine. Bij ons vind je de beste aluminium koffiecups aanbieding van dit moment.

Dolce Gusto koffiecups

Nescafé ontwikkelde enkele jaren geleden de inmiddels bekende Dolce Gusto koffiemachine. Net als bij de Nespresso variant wordt er in dit apparaat met cups gewerkt. De cups van dit apparat zijn vergelijkbaar met die van haar concurrent, alleen zijn ze groter. De koffie uit de Dolce Gusto koffieapparaten zijn erg smaakvol. Bovendien zijn er Dolce Gusto koffiecups te verkrijgen in bijvoorbeeld chocolademelk variant. Dit is een voordeel voor liefhebbers van chocolademelk, want in een Nespresso apparaat is tot dusver niet mogelijk.

De aanschafprijs van een Dolce Gusto machine is bovendien lager dan die van een Nespresso apparaat. Ook dit is een reden om te kiezen voor een Dolce Gusto apparaat.